Prinţul William va susţine un discurs despre natură şi specii protejate la televiziunea chineză

Prinţul William al Marii Britanii va susţine, luna viitoare, la televiziunea chineză, un discurs în care va vorbi despre creşterea gradului de conştientizare în rândul populaţiei a nevoii de protejare a naturii şi a speciilor ameninţate cu dispariţia, informează contactmusic.com.

219 afișări
Imaginea articolului Prinţul William va susţine un discurs despre natură şi specii protejate la televiziunea chineză

Prinţul William (Foto: Arhiva Mediafax Foto)

Ducele de Cambridge, care şi-a lansat în 2014 o fundaţie de caritate, United for Wildlife, ce militează împotriva braconajului, va înregistra la Londra acest discurs, ce va fi difuzat apoi în emisiunea "Let's Talk" a postului naţional de televiziune chinez.

Informaţia a fost anunţată luni pe blogul oficial de pe Twitter al reşedinţei regale Kensington Palace. Într-o declaraţie adiacentă, un reprezentant al casei regale britanice a spus: "Ducele de Cambridge este recunoscător că are posibilitatea de a transmite oamenilor din lumea întreagă faptul că trebuie să colaboreze pentru a salva unele dintre cele mai ameninţate specii, înainte ca acestea să dispară pentru totdeauna".

"El consideră că această chestiune reprezintă un test important pentru abilitatea generaţiei sale de a rezolva probleme, în contextul provocărilor globale mult mai complexe cu care omenirea se va confrunta în deceniile următoare", se afirmă în acelaşi comunicat.

Prinţul William a efectuat o vizită oficială în China la începutul acestui an şi a discutat cu acea ocazie cu preşedintele Xi Jinping despre creşterea alarmantă a comerţului ilegal cu specii de animale protejate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici