Priscilla Presley, dezvăluiri despre căsătoria sa cu Elvis: "Nu am divorţat pentru că nu îl mai iubeam, era iubirea vieţii mele" | GALERIE FOTO

Deşi s-au scurs ani buni de când mariajul său cu Elvis Presley, viaţa sa alături de Rege încă fascinează o lume întreagă. Într-un interviu recent, Priscilla a mărturisit că Elvis nu a văzut-o niciodată fără machiaj şi că n-a divorţat pentru nu l-a mai iubit, cipentru că trebuia să vadă "cum este lumea reală".

9815 afișări
Imaginea articolului Priscilla Presley, dezvăluiri despre căsătoria sa cu Elvis: "Nu am divorţat pentru că nu îl mai iubeam, era iubirea vieţii mele" | GALERIE FOTO

"Nu am divorţat pentru că nu îl mai iubeam, era iubirea vieţii mele, dar

VEZI GALERIE FOTO AICI

"Nu m-a văzut niciodată fără machiaj. Nu voia niciodată să mă vadă când mă îmbrac, voia să vadă doar rezultatul final", a declarat Priscilla  Presley, într-un pentru un post de televiziune. 

Cel care îi alegea hainele când mergeau împreună la cumpărături era Elvis.

"Am trăit o viaţă care nu era a mea, în care cumva m-am pierdut pe mine. Nu am avut parte de anii obişnuiţi de adolescenţă, aşa că a trebuit să mă adaptez. Când a început să meargă în turneu, m-am dus să iau lecţii de dans - abia atunci am realizat că femeile au o viaţă a lor", a mai spus actriţa, acum în vârstă de 73 de ani.

"Nu am divorţat pentru că nu îl mai iubeam, era iubirea vieţii mele, dar trebuia să văd cum este lumea reală", a mai spus Priscilla, care avea 27 de ani când a divorţat de Elvis.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici