Priveşte ce face un artist cu geamurile murdare ale maşinii!

Scott Wade, un talentat grafician din Texas, a demonstrat că din orice lucru poate ieşi ceva frumos, chiar şi din geamurile murdare ale unei maşini.

42 afișări
Imaginea articolului Priveşte ce face un artist cu geamurile murdare ale maşinii!

Priveşte ce face un artist cu geamurile murdare ale maşinii! (Imagine: descopera.ro)

Wade desenează diverse imagini pe luneta maşinilor sale şi ale soţiei folosindu-se de propriile mâini, praf şi câteva pensule. De la Mona Lisa până la portretul lui Albert Einstein, Wade a creat o serie de opere de artă care "au îngheţat" de multe ori traficul.

Vezi mai multe imagini ale operelor de artă create de graficianul texan pe www.descopera.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici