Proconsul lansează albumul "Sens unic"

Formaţia Proconsul lansează albumul "Sens unic", care va fi prezentat în concertul cu acelaşi titlu, ce va avea loc pe 28 noiembrie, la Sala Palatului din Capitală, au declarat joi, într-o conferinţă de presă, membrii trupei.

146 afișări
Imaginea articolului Proconsul lansează albumul "Sens unic"

Proconsul lansează albumul "Sens unic" (Imagine: Sebastian Sascau/Mediafax Foto)

"După aproape trei ani o să facem şi noi un concert mare, prin care să putem sărbători şi cei zece ani de activitate", a declarat Dragoş Dincă, chitaristul trupei. "Acest disc este o coproducţie între două case de discuri - Roton şi Cramps Music (din Italia - n.r.)", a mai spus el, adăugând că pe noul disc se regăsesc ca invitaţi Marcel Pavel şi Dida Drăgan. "Şi la concert, Marcel Pavel ne va face cinstea şi plăcerea să cânte alături de noi. De asemenea, va fi prezentă pe scenă şi doamna Dida Drăgan".

"Sunt onorată să am de-a face cu o asemenea formaţie. Sunt extrem de serioşi", a spus cântăreaţa, prezentă şi ea la conferinţa de presă. "Bodo are o voce excepţională, ar putea cânta fără probleme la orice formaţie din afară".

Potrivit lui Bogdan "Bodo" Marin, solistul trupei, concertul este realizat din resursele proprii ale formaţiei şi ale producătorilor acesteia. "Pentru că foarte multe trupe din afară au venit cu producţii proprii, publicul român s-a obişnuit cu lucrurile de calitate. Asta încercăm şi asta vom face la concertul de sâmbătă", a mai spus el.

Cât despre noul album, Robert Anghelescu (clape) a declarat că stilul noului material este unul "pop cu inflenţe rock şi lirice". "Foarte mult nu putem ieşi din această linie", a declarat el cu privire la stilul Proconsul. "Aduce foarte mult cu anii '80", a mai spus el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici