Promo în stil western pentru noul sezon "Dansez pentru tine" de la Pro TV

Daniel Max Dragomir, Marian Drăgulescu, Şerban Copot şi Pavel Stratan au demonstrat că au talent la echitaţie în promo-ul pentru cel mai nou sezon "Dansez pentru tine", care începe la Pro TV pe 26 octombrie, informează un comunicat al postului TV.

297 afișări
Imaginea articolului Promo în stil western pentru noul sezon "Dansez pentru tine" de la Pro TV

Promo în stil western pentru noul sezon "Dansez pentru tine" de la Pro TV

Lupta în cel de-al XIII-lea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine", care debutează la Pro TV pe 26 octombrie, va fi una crâncenă, nu doar pentru că în joc este visul cel mai arzător al unui om, ci pentru că prin dans trebuie alungat odată pentru totdeauna ghinionul din viaţa lui. Cele opt vedete concurente au trecut deja prin prima confruntare cu membrii juriului în timpul filmărilor pentru promo-ul spectaculos realizat special pentru noul sezon al emisiunii.

Filmările au început când abia se crăpa de ziuă. Adunaţi cu mic cu mare în Buftea, atât vedetele concurente, cât şi juraţii şi membrii baletului emisiunii "Dansez pentru tine" aşteptau cu nerăbdare să fie personaje într-o poveste fascinantă din vestul sălbatic. Îmbrăcaţi în costume de epocă, machiaţi şi coafaţi astfel încât să pară desprinşi din acele vremuri, concurenţii şi membrii juriului au intrat perfect în pielea personajelor şi au dansat în praf fără nicio reţinere.

Special pentru acest moment a fost folosită o diligenţă trasă de patru cai de rasă, iar Pavel Stratan, Şerban Copot, Daniel Max Dragomir şi Marian Drăgulescu au fost nevoiţi să-şi testeze talentul la echitaţie.

Şi baletul emisiunii "Dansez pentru tine" s-a întrecut în măiestrie şi a executat la bârnă câteva elemente nu doar periculoase, ci şi extrem de spectaculoase.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici