Puff Daddy, Jay-Z şi Kelly Rowland, printre starurile invitate să cânte la Festivalul de la Cannes

Nume sonore ale muzicii, precum Puff Daddy, Jay-Z şi Kelly Rowland, au fost invitate să susţină concerte la petrecerile organizate în timpul Festivalului de Film de la Cannes, care se va desfăşura în perioada 14 - 25 mai, informează festivaldecannes.canalblog.com.

19 afișări
Imaginea articolului Puff Daddy, Jay-Z şi Kelly Rowland, printre starurile invitate să cânte la Festivalul de la Cannes

Puff Daddy, Jay-Z şi Kelly Rowland, printre starurile invitate să cânte la Festivalul de la Cannes

Clubul cult al lui Jean-Roch, VIP Room, va găzdui nume sonore ale muzicii şi DJ-i profesionişti, precum Justice (14 mai), Miss Kittin (15 mai), Kelly Rowland, pentru un spectacol excepţional organizat pe 16 mai, Joachim Garaud la platane, pe 18 mai, Jade Jagger şi prietenii săi, pe 19 mai, Busta Rhymes, legenda muzicii hip hop, pe 21 mai, DJ-ul francez Martin Solveig, pe 22 mai, şi rapper-ul american Jay-Z, pe 23 mai.

Potrivit sursei citate, petrecerea organizată de revista de modă Citizen K, pe 20 mai, promite să fie de neuitat: P. Diddy, regele manifestărilor de gen, va întreţine atmosfera.

VIP va avea manifestări şi pe Croazetă, urmând a fi teatrul petrecerilor private şi sediul unde va fi proiectat, printre altele, filmul "JVCD", cu Jean-Claude Van Damme.

Festivalul de Film de la Cannes reuneşte, la cea de-a 61-a ediţie, cineaşti de renume şi regizori debutanţi pentru care un Palme d'Or ar însemna consacrarea la nivel mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici