Putin nu are telefon mobil şi nu răspunde niciodată la cel de acasă

Premierul Rusiei, Vladimir Putin, a dezvăluit că nu are telefon mobil şi că nu răspunde niciodată la telefonul de acasă, informează Russia Today.

46 afișări
Imaginea articolului Putin nu are telefon mobil şi nu răspunde niciodată la cel de acasă

Putin nu are telefon mobil şi nu răspunde niciodată la cel de acasă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În cursul întâlnirii cu angajaţii uzinei Norilski Nikel, Putin a şocat audienţa declarând că nu are telefon mobil. "Nu am telefon mobil, nu folosesc aşa ceva", a răspuns Putin după ce cineva l-a întrebat ce marcă de telefon deţine.

"Dacă aş avea telefon mobil, ar suna permanent. În plus, nu răspund niciodată la telefonul de acasă", a explicat Putin.

Spre deosebire de Putin, preşedintele rus Dmitri Medvedev este pasionat de tehnologiile de nouă generaţie, el devenind primul posesor de iPhone 4G din Rusia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici