Puya a intrat în topul Nielsen cu single-ul "VIP"

"VIP", cel mai nou single semnat Puya, lansat de curând împreună cu MediaPro Music, a intrat în topul Nielsen direct pe locul 40, în clasamentul "New Entry", informează casa de discuri.

47 afișări
Imaginea articolului Puya a intrat în topul Nielsen cu single-ul "VIP"

Puya a intrat în topul Nielsen cu single-ul "VIP" (Imagine: Viorel Dudău/Mediafax Foto)

Puya continuă colaborarea începută în urmă cu un an cu George Hora şi promovează o nouă piesă compusă de acesta.

"VIP" este cel de-al treilea single promovat de pe albumul "Românisme Partea II", după "Change" şi "Sus pe bar".

Piesa este realizată în colaborare cu Kamelia şi urmează acelaşi stil promovat de artist, începând cu "Românisme Partea I".

Albumul "Românisme Partea II" conţine 13 piese noi şi, la fel ca pe albumul anterior, Puya trage concluzii vizavi de societatea românească, însă de această dată accentul este pus pe nevoia de senzaţional din presa autohtonă, pe pseudovedetele apărute peste noapte din nevoia trusturilor de presă de a obţine audienţă şi pe tendinţa generală de a urmări la televizor subiecte şocante, frivole şi vulgare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici