Puya îşi lansează albumul "în leasing"

Puya a venit în studioul ProFM, marţi seară, pentru a lansa şi a vorbi în premieră la radio despre noul său single, "Vestul sălbatic", spunând să îşi va lansa noile piese pe rând, pentru că vrea să ofere cel mai recent album al său "în leasing", informează postul de radio.

100 afișări
Imaginea articolului Puya îşi lansează albumul "în leasing"

Puya îşi lansează albumul "în leasing" (Imagine: Viorel Dudau/Mediafax Foto)

Artistul a vorbit cu DJ-ii Greeg şi Onuc despre campania pe care o lansează împreună cu această piesă, destinată românilor din afara ţării, pe care îi invită să se filmeze interpretând melodia şi să participe astfel la realizarea videoclipului. Marius Onuc a spus că vrea şi el să apară în videoclip împreună cu Greeg şi, dacă singura condiţie este să plece din ţară, atunci îşi va lua colegul de la ProFM şi vor pleca în Ţara Oaşului, conform ProFM.

"E adevărat că piesa aceasta este gata de prin luna august, dar le lansăm pe rând pentru că vrem să dăm albumul în ... leasing", a glumit Puya. Ascultătorii ProFM din toata ţara care au fost pe recepţie la ProFM au aflat ce alte pasiuni are Puya, care ar urmări oricând un film cu Denzel Washington sau pelicule inspirate din cazuri reale. Ultima dată când şi-a cumpărat un album, Puya l-a ales pe Jay-Z, cu muzica pe care a compus-o pentru filmul "American Gangster", şi a declarat ca el preferă sound-ul unei piese originale în detrimentul celor piratate.

Pentru ascultătorii curioşi să afle ce se mai întâmplă cu La Familia şi cu Sişu, Puya a spus că fostul său coleg de trupă va lansa pe 27 martie albumul solo, dar lucrează şi împreună la o nouă piesă pentru La Familia.

Până atunci, fanii lui pot asculta în continuare la ProFM "Vestul sălbatic", cel mai recent single din seria "Românisme", iar românii din afara ţării vor afla chiar de la artist mai multe informaţii despre campanie, pentru că el va fi invitatul Danei Rogoz la emisiunea "De Suflet".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici