Quentin Tarantino vrea ca Lady Gaga să joace în următorul lui film

Regizorul american Quentin Tarantino îşi doreşte ca Lady Gaga să joace în următorul lui lungmetraj, intitulat "Django Unchained", informează ediţia electronică a revistei New Musical Express.

198 afișări
Imaginea articolului Quentin Tarantino vrea ca Lady Gaga să joace în următorul lui film

Quentin Tarantino vrea ca Lady Gaga să joace în următorul lui film (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit tabloidului britanic Daily Mirror, regizorul Quentin Tarantino doreşte să se întâlnească cu Lady Gaga la Festivalul de Film de la Cannes - unde cântăreaţa americană a susţinut, miercuri seară, un recital surpriză - pentru a-i oferi un rol în următorul lui lungmetraj.

"Nu este un secret faptul că Tarantino a pus ochii pe Lady Gaga pentru a-i o oferi un rol în următorul lui film. Iar acum, când amândoi se află la Cannes, este nerăbdător să îi prezinte oferta lui", a declarat o sursă.

Lady Gaga este un fan declarat al regizorului american şi a demonstrat încă o dată acest lucru anul trecut, când videoclipul piesei "Telephone", un duet cu Beyonce, a avut ca sursă de inspiraţie câteva scene din cele două filme din seria "Kill Bill", regizate de Tarantino.

Quentin Tarantino a confirmat recent informaţia potrivit căreia următorul lui film se va intitula "Django Unchained" şi va fi realizat pe baza unui scenariu propriu, pe care l-a finalizat de curând.

Presa internaţională susţine că acest film va fi un western, a cărui acţiune va fi plasată în perioada sclaviei. Filmul, care va prezenta povestea unui sclav care se răzbună pe fostul lui stăpân, se inspiră atât din "Django", regizat în 1966 de Sergio Corbucci, dar şi din remake-ul japonez mai puţin ortodox al acestuia, regizat în 2007 de Takashi Miike, intitulat "Sukiyaki Western Django", în care Tarantino a avut o apariţie specială, în calitate de interpret al personajului Ringo.

Din distribuţia filmului fac parte actorii Samuel L. Jackson şi Christoph Waltz, iar filmările vor debuta în toamna acestui an.

Deşi este acuzat de critici că trivializează şi estetizează violenţa, Quentin Tarantino este câştigătorul unui premiu Oscar şi al unui Palme d'Or, distincţii obţinute pentru filmul "Pulp Fiction" (1994). Remarcat încă de la debutul său regizoral, cu "Reservoir Dogs" (1992), Tarantino şi-a surprins de fiecare dată publicul graţie unor pelicule precum "Jackie Brown" (1994), "Kill Bill Vol. 1" (2003) şi "Kill Bill Vol. 2" (2004). Cel mai recent lungmetraj al său este "Ticăloşi fără glorie/ Inglorious Basterds", cu Brad Pitt în rolul principal, lansat la Festivalul de la Cannes 2009, nominalizat la opt premii Oscar şi devenit între timp şi un succes de box office. Acest film a avut încasări de 313,6 milioane de dolari pe plan mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici