Rachel Weisz a început filmările la Studiourile MediaPro

Actriţa britanică Rachel Weisz a început, luni, la Studiourile MediaPro din Buftea, filmările la drama "The Whistleblower", în regia lui Larysa Kondracki, în care vor mai juca Monica Bellucci şi Vanessa Redgrave, informează MediaPro.

28 afișări
Imaginea articolului Rachel Weisz a început filmările la Studiourile MediaPro

Rachel Weisz a început filmările pentru "The Whistleblower", la Studiourile MediaPro (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Scenariul, semnat de Kondracki şi Eilis Kirwan, se bazează pe o poveste adevărată, cea a lui Kathryn Bolkovac, o poliţistă din SUA, care pleacă, în 1999, într-o misiune de menţinere a păcii în Bosnia. Situaţia se complică în momentul în care Kathryn descoperă că în reţelele de trafic uman din zonă sunt implicaţi chiar oficiali ai ONU. Perseverenţa ei în anchetarea acestui caz şi dorinţa de a trage public un semnal de alarmă i-au pus în pericol nu doar slujba, ci şi viaţa.

Rolul lui Bolkovac este interpretat de Rachel Weisz, deţinătoare a unui premiu Oscar pentru rolul din "Prietenie absolută/ The Constant Gardner".

Alături de Weisz, în lungmetrajul "The Whistleblower" vor juca celebrele actriţe Monica Bellucci şi Vanessa Redgrave, dar şi actorii David Strathairn ("L.A. Confidential", "Noapte bună şi noroc") şi Nikolaj Lie Kaas ("Îngeri şi demoni", "Reconstituirea unei iubiri").

De asemenea, distribuţia va fi completată de actori români, printre care Vlad Ivanov, Florin Busuioc, Coca Bloos, Alexandru Potocean şi Ion Sapdaru.

"The Whistleblower" este o coproducţie canadiano-germană, în parteneriat cu Barry Films.

Filmările se vor desfăşura în Studiourile MediaPro şi în câteva locaţii din Bucureşti şi se vor încheia în luna decembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici