Rachel Weisz s-a reinventat pentru rolul din "Fraţii Bloom" - GALERIE FOTO

Actriţa Rachel Weisz a învăţat să cânte la pian, vioară, acordeon şi banjo, să facă breakdance, jonglerii, karate, să joace ping-pong şi să meargă pe o bicicletă de circ, toate acestea pentru filmul "Fraţii Bloom", ce va fi lansat pe marile ecrane româneşti vineri, informează MediaPro Distribution.

19 afișări
Imaginea articolului Rachel Weisz s-a reinventat pentru rolul din "Fraţii Bloom" - GALERIE FOTO

Rachel Weisz s-a reinventat pentru rolul din "Fraţii Bloom"(Imagine: Mediafax Foto/AFP)

GALERIE FOTO

Actriţa a trebuit să înveţe toate acestea pentru a-şi demonstra statutul de divă şi a o interpreta cu măiestrie pe graţioasa Penelope, din controversata comedie "Fraţii Bloom", o peliculă filmată parţial în România.

Deţinătoare a unui premiu Oscar, pentru rolul din "Prietenie absolută/ The Constant Gardener", Rachel Weisz este una dintre vedetele de la Hollywood, fiind cunoscută şi apreciată în primul rând pentru talentul său actoricesc. Aceasta şi-a creat un nume datorită proiectelor provocatoare pe care le acceptă, atât pe marele ecran, cât şi pe scenă.

"Fraţii Bloom" reprezintă un proiect cinematografic cu totul special pentru Weisz, fiind prima comedie în care a acceptat să joace de la începutul carierei sale.

Despre personajul său din comedia excentrică, Weisz a declarat: "Mi-am dorit ca personajul meu să fie cât mai realist. Un actor trebuie să fie deschis la minte, chiar dacă vorbim de o comedie. Mi-am facut singură toate cascadoriile, am învăţat să merg cu un skateboard, m-am urcat pe monociclu".

Filmat în locuri-cheie din Europa, printre care şi în România, "Fraţii Bloom" i-a oferit actriţei o experienţă unică.

"Am călătorit mult în Europa pentru acest film, am fost în Serbia, Muntenegru, în Cehia, în România şi s-ar putea spune că echipa noastră s-a asemănat cu un circ ambulant. Eu, Robbie Coltrane, Adrien Brody, Mark Ruffalo şi restul echipei ne făceam bagajele şi, în cea mai mare viteză, ne deplasam la următorul loc de filmare. A fost foarte distractiv la filmări", a spus aceasta.

Pelicula aduce pe marile ecrane povestea fraţilor Bloom, doi infractori înrăiţi care şi-au făcut un mod de viaţă din a escroca persoane cu foarte mulţi bani, cărora le exploatează viciile prin intermediul unor planuri extrem de bine puse la punct.

"Fraţii Bloom" vin în România în căutarea jafului perfect, vineri, în premieră mondială, în cinematografele Hollywood Multiplex, Movieplex, Cityplex, Odeon (Cluj), Lotus (Oradea) şi Cinema City (Timişoara).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici