Rachida Dati, fost ministru al Justiţiei în Franţa, a confundat "inflaţia" cu "felaţia" - VIDEO

Rachida Dati, fost ministru al Justiţiei în Franţa, a comentat, luni, în cadrul unui interviu radiofonic, eroarea pe care a comis-o duminică, într-o emisiune tv, când a confundat "inflaţia" (inflation) cu "felaţia" (fellation), spunând că a comis această greşeală deoarece a vorbit "puţin prea repede".

74 afișări
Imaginea articolului Rachida Dati, fost ministru al Justiţiei în Franţa, a confundat "inflaţia" cu "felaţia" - VIDEO

Rachida Dati, fost ministru al Justiţiei în Franţa, a confundat "inflaţia" cu "felaţia" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Mi-am dat seama abia după aceea. Gândindu-mă mai bine, cred că am vorbit puţin prea repede. Nu-i grav, dacă acest lucru a amuzat pe toată lumea!", a explicat eurodeputata Rachida Dati în cadrul unui interviu acordat postului radiofonic RTL.

Invitată, duminică, la o emisiune difuzată de postul de televiziune Canal +, Rachida Dati, considerată una dintre fostele "vedete" ale guvernului Nicolas Sarkozy, susţinea un discurs despre fondurile de investiţii străine, în momentul în care a comis o eroare flagrantă: "Atunci când îi aud pe unii care cer o rată de rentabilitate de 20-25%, cu o felaţie aproape nulă...".

Referindu-se pe pagina ei de pe Facebook la această confuzie care a făcut vâlvă în mass-media franceză, Rachida Dati a spus că "i se poate întâmpla oricui să vorbească prea repede în acel format de emisiune" şi consideră că "este păcat că acesta a fost singurul mesaj politic ce a fost reţinut, mai ales când este vorba despre un subiect atât de serios".

Video Stirileprotv.ro

Provenind dintr-o familie de origine magrebină, Rachida Dati era o adevărată imagine a "politicii de diversitate" ce a fost impusă în Franţa de către Nicolas Sarkozy, de care actuala eurodeputată, în vârstă de 44 de ani, era foarte apropiată. Căzută însă în dizgraţie, ea şi-a părăsit funcţia în iunie 2009, după alegerile pentru Parlamentul European.

Fost primar al arondismentului 7 din Paris, Rachida Dati a agasat însă opinia publică franceză în repetate ocazii, în special din cauza gustului ei pentru articolele de lux. Rochiile sale confecţionate de creatori celebri de modă dar şi zvonurile despre identitatea fiicei sale, Zohra, au făcut din Rachida Dati un adevărat star al tabloidelor franceze.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici