Radu Mazăre, alias James Bond într-o prezentare de modă (Galerie Foto)

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, care a pozat, recent, pentru un pictorial ce va apărea în următorul număr al revistei Playboy, a declarat, luni, că urmează să fie şi manechin într-o prezentare de modă, ce va avea loc la sfârşitul lunii martie, la Bucureşti, şi a cărei temă este "James Bond".

237 afișări
Imaginea articolului Radu Mazăre, alias James Bond într-o prezentare de modă (Galerie Foto)

Radu Mazăre, alias James Bond într-o prezentare de modă (Imagine: Mediafax Foto)

GALERIE FOTO

"În data de 27 am prezentare de modă la Bucureşti. Este o creatoare de modă care face o prezentare de modă cu ţinute James Bond pentru fete şi, în final, băiatul James Bond care intră este subsemnatul", a declarat primarul Constanţei, într-o emisiune la postul local Radio Sky din Constanţa.

El a afirmat că i-a plăcut foarte mult propunerea pe care i-a făcut-o creatoarea de modă şi a acceptat să prezinte vestimentaţia creată de aceasta.

Primarul Constanţei va apărea şi în următorul număr al revistei Playboy, după ce, zilele trecute, a participat la o şedinţă foto ce s-a desfăşurat în Portul Constanţa, în zona Silozurilor construite de inginerul Anghel Saligny, într-un pictorial desprins din anii ’30, cu gangsteri şi maşini de epocă. Îmbrăcat într-un costum retro, cu pantofi asortaţi, pălărie şi cu trabuc în gură, Radu Mazăre a pozat într-un gangster al anilor ’30, a dat indicaţii de regie, dar a avut şi mici probleme, generate de frigul de afară.

"Din cauza frigului, îmi curgea nasul şi mi-era frică să nu se întâmple ceva în timp ce eram fotografiat", a declarat Mazăre, care a precizat că nu a primit bani pentru realizarea pictorialului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici