Radu Mazăre face sărbătorile în Caraibe

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a anunţat, vineri, că la sfârşitul săptămânii viitoare va pleca în vacanţă în Caraibe, unde îşi va petrece şi sărbătorile de iarnă.

94 afișări
Imaginea articolului Radu Mazăre face sărbătorile în Caraibe

Radu Mazăre face sărbătorile în Caraibe (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

Mazăre a spus că va merge în Caraibe împreună cu mai mulţi prieteni şi că intenţionează să practice kitesurfingul, unul dintre sporturile sale preferate.

"Pe la sfârşitul săptămânii viitoare merg în trei insule mai puţin turistice din Caraibe. Plec cu prietenii şi o să mă dau cu zmeul", a afirmat Mazăre.

Primarul îşi va petrece şi sărbătorile în Caraibe, urmând să revină la Constanţa la începutul anului viitor.

Ultima vacanţă a lui Radu Mazăre a fost în octombrie, când primarul constănţean a petrecut două săptămâni în Papua Noua Guinee.

La întoarcere, el s-a declarat impresionat de ceea ce a văzut şi a comparat peisajele din Papua Noua Guinee cu cele din filmul Avatar. Mazăre a spus că în cele două săptămâni a stat pe un vapor şi a mâncat numai peşte, deşi pe navă aveau diverse sortimente de mâncare.

Mazăre a susţinut că întrega excursie l-a costat aproximativ 3.000 de euro, jumătate din această sumă fiind dată pe biletele de avion.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici