Radu Mazăre merge în Madagascar de Paşte

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, spune că de Paşte va merge în Madagascar, împreună cu mama sa, dar că de 1 Mai se va afla pe litoral şi că tot sezonul estival nu va mai fi plecat în străinătate.

188 afișări
Imaginea articolului Radu Mazăre merge în Madagascar de Paşte

Radu Mazare (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

Întrebat de jurnalişti joi, la finalul şedinţei de Consiliu Local, unde va merge de Paşte şi cu cine, primarul a răspuns: "În Madagascar. Cu mama şi cu negrii de acolo. Mă duc să mă dau cu zmeul că am terminat sezonul de schi".

Edilul a spus că va sta în Madagascar zece zile, iar în 1 Mai va fi la Constanţa.

"De 1 Mai voi fi aici. De 1 Mai şi până la sfârşitullui septembrie aici muncesc", a afirmat Mazăre.

El a mai susţinut că o parte din investiţiile din Mamaia vor fi gata până la 1 Mai, urmând ca finalizarea acestora să fie realizată până în 15 iunie: "Ceea ce înseamnă promenadă va fi gata la stadiul de beton, deci turiştii se vor putea plimba pe suprafaţă betonată. Pasarelele nu vor fi gata, dar circulaţia nu va mai fi restricţionată. Pe 15 iunie faleza va fi pavată, pasarelele vor fi ridicate şi cele două piaţete vor fi terminate".

În prezent, în staţiunea Mamaia au loc lucrări de reabilitare a falezei şi de ridicare a trei pasarele pietonale.

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, obişnuieşte să îşi petreacă atât Crăciunul, cât şi Paştele în locuri exotice, precum Thailanda, Madagascar, Papua Noua Guinee, Venezuela, Honduras, Singapore sau Malaezia.

În Madagascar, Mazăre a concesionat un teren de 1,8 hectare, unde intenţionează să construiască şapte bungalow-uri şi un restaurant.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici