Radu Mazăre, rege african la o prezentare de modă în Mamaia - FOTO

Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, a defilat, sâmbătă seară, la o prezentare de modă în staţiunea Mamaia, costumat în rege african, spunând că s-a simţit "în pielea sa" în această ipostază.

622 afișări
Imaginea articolului Radu Mazăre, rege african la o prezentare de modă în Mamaia - FOTO

Radu Mazăre, rege african la o prezentare de modă în Mamaia

Mazăre a apărut la finalul colecţiei Shaka a brand-ului Paluggio, inspirată din cultura africană, având un coif pe cap, o suliţă în mână şi un machiaj special.

El a executat câteva mişcări războinice cu suliţa şi a spus că nu s-a pregătit înainte.

"Ei au grăbit pentru că este transmisie internaţională şi este totul foarte strict. Când l-am întrebat pe producătorul general dacă eu trebuie să mă grăbesc, mi-a spus că i-a grăbit pe ei ca eu să mă simt în largul meu şi atunci m-am scălâmbăiat aşa cum m-am simţit", a povestit Mazăre jurnaliştilor.

Întrebat dacă i-a plăcut acest personaj, primarul a răspuns: "Eu am fost în Africa de Sud, în ţara lui Shaka, Shakaland şi avea coliba lui mare în mijloc şi colibele soţiilor mai mici de jur împrejur, normal că m-am simţit în pielea mea".

El a mai spus că machiajul a fost realizat de un fost angajat al Serviciului de Taxe şi Impozite din cadrul Primăriei Constanţa, în prezent make-up artist.

Mazăre a mai spus că la sfârşitul săptămânii viitoare, la încheierea carnavalului de la Mamaia, va fi costumat în Suleyman Magnificul.

"Weekendul viitor, la închiderea carnavalului, va fi nu doar costumaţie, ci e un spectacol mai elaborat, cu povestitor, o să fim cam 36-40 de turci din Suleyman Magnificul, normal cu soţiile, cu cadânele, momentul când o aleg pe Hurrem, o poveste întreagă va fi", a menţionat Radu Mazăre.

În urmă cu două săptămâni, tot la o prezentare de modă, Mazăre a purtat haine asemănătoare celor pentru safari, în cadrul colecţiei Jungle a lui Cătălin Botezatu.

Anul trecut, Radu Mazăre a participat la două prezentări de modă, într-una fiind purtând o uniformă de aviator american din primul război mondial, iar în cea de-a doua, fiind costumat în ţar.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici