METAMORFOZA UNUI PRIMAR: Cum au evoluat ţinutele lui Radu Mazăre - GALERIE FOTO

Prezent, marţi, pe scena Casei de Cultură din Constanţa, cu ocazia unui concert susţinut de Loredana, primarul Radu Mazăre a apărut, ca de obicei, într-o ţinută excentrică: sacou cu dungi negre şi gri, gen tunică rusească, pantaloni bufanţi şi cizme de călărie.

20397 afișări
Imaginea articolului METAMORFOZA UNUI PRIMAR: Cum au evoluat ţinutele lui Radu Mazăre - GALERIE FOTO

METAMORFOZA UNUI PRIMAR:

De altfel, ţinutele excentrice au devenit în ultimii ani o marcă a primarului oraşului Constanţa, care a fost, pe rând, ţar, Regele Ludovic al XIV-lea, aviator,  toreador sau ofiţer german.

Aceasta deşi la începuturile sale ca primar, în 2000, purta ţinute sobre, de cele mai multe ori costume închise la culoare, fără niciun element care să iasă prea mult în evidenţă.

GALERIE FOTO

2001 - Radu Mazăre participă la inaugurarea hotelului "Iaki", deschis de fostul jucător al echipei naţionale de fotbal a României, Gheorghe Hagi, pe atunci selecţioner.

2003 - Radu Mazăre, prezent la evenimentele desfăşurate, la Constanţa, cu ocazia Zilei Naţionale a României.

Primele schimbări în ţinutele primarului au apărut în 2004, când Radu Mazăre a început să poarte cămăşi sau cravate în culori pastelate, preferând rozul.

2004 - Radu Mazăre participă la conferinţa extraordinară a organizaţiei judeţene Constanţa a Partidului Social Democrat, în prezenţa ministrului Justiţiei Cristian Diaconescu.

Începând cu 2005, primarul constănţean a devenit din ce în ce mai curajos în abordarea vestimentaţiei.

2005 - Radu Mazăre alături de fostul pugilist Mike Tyson, la Mamaia.

Tot atunci, Mazăre a început să-şi etaleze calităţile de practicant de schi nautic.

În anii următori, primarul Radu Mazăre şi-a construit o imagine de "excentric".

2008 - Primarul Constanţei participă la "Mamaia Exotic Car Show"

În urmă cu o săptămână, primarul Radu Mazăre a declarat că de 1 Mai va purta un costum de salvamar din anii '40, adică "budigăi cu bretele", când vor avea loc filmările pentru videoclipul piesei de promovare a staţiunii Mamaia, care va fi cântată de Loredana.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici