Radu Vâlcan şi Elena, eliminaţi de la "Dansez pentru Tine" - FOTO şi VIDEO

Considerată cea mai frumoasă echipă din acest sezon, Radu Vâlcan şi Elena Voscoboinic au părăsit competiţia visurilor în lacrimi în urma voturilor telespectatorilor care au decis în proporţie de 54,33% ca Liviu Vârciu şi Ilaria Cherloaba să rămână în continuare în cursa pentru marele premiu.

179 afișări
Imaginea articolului Radu Vâlcan şi Elena, eliminaţi de la "Dansez pentru Tine" - FOTO şi VIDEO

Radu Vâlcan şi Elena, eliminaţi de la "Dansez pentru Tine" - VIDEO

Radu şi Elena regretă că n-au putut să arate emoţie pe ringul de dans până în finală, mai ales că pentru Elena se pare că a fost ultima competiţie de dans la care participă din cauza unor probleme de sănătate.

"Cu siguranţă atât cât voi putea, voi fi alături de Elena şi pe viitor. În urma acestui concurs care a fost ceva absolut nou pentru mine, am cunoscut oameni extraordinari. Pentru mine, acesta este un moment trist, dar viaţa merge înainte, din păcate cineva trebuie să piardă", a declarat cu ochii în lacrimi prezentatorul "PoveŞtirilor Adevărate" de la Acasă Tv.

După o seară plină de emoţii, Liviu Vârciu şi Ilaria Cherloaba au trăit o dublă fericire. După ce au aflat că au ieşit victorioşi din duelul cu Radu şi Elena, ei au constatat cu fericire că se află pe primul loc în clasamentul notelor juriului de vineri şi vor avea astfel o săptămână ferită de chinurile duelului.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici