Radu Vâlcan şi Mădălina Drăghici, vineri, la "Dansez pentru tine"

Mădălina Drăghici şi Radu Vâlcan, protagoniştii celui mai recent proiect MediaPro Pictures care va fi difuzat, din această toamnă, la postul Acasă, vor urca pe ringul visurilor la "Dansez pentru tine", de la Pro TV, vineri, şi vor dansa pentru un caz umanitar.

414 afișări
Imaginea articolului Radu Vâlcan şi Mădălina Drăghici, vineri, la "Dansez pentru tine"

Radu Vâlcan şi Mădălina Drăghici, vineri, la "Dansez pentru tine"

Piesa aleasă pentru dans se numeşte "Iubeşti un vis", este interpretată de Adrian, pe versurile şi muzica lui Ionuţ Radu, şi este cea care va fi pe genericul celui mai recent proiect MediaPro Pictures pentru Acasă, o poveste de iubire dintre un arab şi o româncă.

Pentru Radu Vâlcan, experienţa din ringul de la "Dansez pentru tine" nu este o premieră, el fiind concurent la ediţia precedentă. "Am început deja repetiţiile de trei zile şi am febră musculară. Am norocul să lucrez din nou cu Doina Botiş, o coregrafă de excepţie, care mă cunoaşte foarte bine. Va fi un dans frumos, mai ales că dansăm pe o piesă superbă, pe care atât eu, cât şi Mădălina o ştim de la filmările pentru noua producţie MediaPro Pictures din Egipt", spune Radu Vâlcan.

Radu şi Mădălina pregătesc intens coregrafia pentru un dans contemporan. "Avem câteva prize mai dificile şi este greu pentru amândoi, mai ales că niciunul din noi nu este dansator profesionist. Sunt însă convins că totul o să iasă foarte bine, mai ales că Mădălina este foarte curajoasă şi are mare încredere în mine. În plus, luptăm pentru un om, pentru o viaţă şi asta merită tot efortul din lume", spune Radu Vâlcan.

"Mă bazez pe Radu pentru că are experienţă în acest domeniu şi asta se simte la repetiţii. Nu mă aşteptăm să fie aşa de greu, eu nu am mai dansat în felul acesta niciodată şi mi se pare dificil. În acelaşi timp îmi place foarte tare. Sunt foarte ambiţioasă şi vreau ca totul să iasă perfect, vreau să avem un dans greu, care să iasă foarte bine. Ne ajută foarte mult şi piesa pe care vom dansa, iubesc acest cântec, face parte din sufletul meu şi ne ajută foarte mult. Vom dansa din suflet pentru a ajuta un om. Şi nimic nu e prea mult, niciun efort nu e prea mare pentru această cauză", spune Mădălina Drăghici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici