Rafael Nadal şi-a bulversat fanii de pe reţelele sociale

  • Pagina oficială de Facebook a jucătorului de tenis Rafael Nadal a atras atenţia, în cursul zilei de luni, cu o actualizare care i-a bulversat pe fani.
  • „M-am căsătorit” este mesajul ce apare pe pagina de socializare a vedetei spaniole, prin care acesta îşi anunţă căsătoria cu Maria Francisca Perello.
  • Nadal s-a căsătorit în octombrie 2019, iar actualizarea i-a dus cu gândul pe mulţi că acum ar fi vorba despre alt mariaj!
266 afișări
Imaginea articolului Rafael Nadal şi-a bulversat fanii de pe reţelele sociale

„M-am căsătorit” – actualizarea statutului de facebook a lui Rafael Nadal care i-a bulversat pe fani

Postarea a fost urmată de un total de aproape 350 de mii de like-uri, 38 de mii de comentarii şi 1.600 de ditribuiri pe Facebook.

În realitate, Rafael Nadal s-a căsătorit în octombrie 2019, actualizarea statutului său pe facebook venind la mai bine de un an şi jumătate de la eveniment. Evident, postarea a dat loc la nenumărate glume pe seama spaniolului.

Rafael Nadal participă zilele acestea la turneul de la Roland Garros, unde s-a calificat, luni în sferturile de finală, după ce l-a învins pe italianul Jannik Sinner, în trei seturi, cu 7-5, 6-3, 6-0, urmând să îl întâlnească în actul următor pe argentinianul Diego Sebastian Schwartzman (10 ATP).

Dacă va câştiga la Roland Garros, Rafael Nadal va depăşi recordul de 20 de Grand Slam-uri câştigate, record pe care îl deţine la egalitate cu Roger Federer, cel care s-a retras înainte de optimi de la marele premiu parizian.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici