Ramona Bădescu: De Crăciun, în copilărie, mă bucuram când primeam gumă de mestecat de la sârbi

Ramona Bădescu îşi aduce aminte cu nostalgie de Crăciunul ei din copilărie, când era răsfăţata familiei, precizând că se bucura mai ales când primea gumă de mestecat, pe care părinţii ei o cumpărau de la sârbi.

286 afișări
Imaginea articolului Ramona Bădescu: De Crăciun, în copilărie, mă bucuram când primeam gumă de mestecat de la sârbi

Ramona Bădescu (Imagine: Catalina Filip/Mediafax foto)

"Îmi aduc aminte de Crăciunul de acum 30 de ani, cu multă zăpadă, de sania cu care mă dădeam pe derdeluşul de la Facultatea de Agronomie. Eram un adevărat detectiv pe atunci. Ştiam că mama îmi cumpăra din timp cadourile pentru Crăciun şi încercam să le găsesc prin casă. Era singurul moment din iarnă când ne puteam bucura de multe fructe care nu se găseau pe atunci pe toate drumurile: portocale, banane, lămâi. Tata avea intrare la cantina partidului şi ne răsfăţa cu toate bunătăţile de Crăciun. Primeam de Crăciun un spray pe care îl foloseam ca pe un parfum, era spray-ul meu preferat, acum costă 3-4 euro în Italia. Mă bucuram când primeam gumă de mestecat, pe care ai mei o cumpărau de la sârbi. Apreciam fiecare sacrificiu pe care părinţii mei îl făceau pentru mine. Acum lucrurile s-au schimbat, se găseşte orice, iar cadourile de Crăciun pot fi variate…", a declarat vedeta pentru showbiz.ro.

În acest an, Ramona Bădescu a venit special în România pentru a petrece Crăciunul alături de părinţii ei, la Craiova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici