Ramona Bădescu joacă într-un serial de epocă italian

Actriţa Ramona Bădescu joacă în serialul de epocă italian "Lo Scandalo della Banca Romana", alături de Vincent Perez şi Beppe Fiorello.

327 afișări
Imaginea articolului Ramona Bădescu joacă într-un serial de epocă italian

Ramona Bădescu joacă într-un serial de epocă italian (Imagine: Mediafax Foto)

Serialul este difuzat de postul de televiziune Rai Uno, iar Ramona Bădescu va apărea în episoadele transmise pe 17 şi 18 ianuarie.

Aceasta joacă rolul fetei guvernatorului băncii din Roma, iar acţiunea serialului are loc în anul 1900. Ramona Bădescu joacă, în "Lo Scandalo della Banca Romana", rolul personajului Ida Tanlongo. În regia lui Stefano Reali, filmul îi mai are în distribuţie pe actorii Beppe Fiorello, Antonio Bruschetta şi Marcelo Mazzarella.

"Mi-ar face mare plăcere să joc şi în ţară într-un astfel de film, despre trecutul şi cultura României. La noi s-au făcut puţine filme de acest gen. Mi-ar plăcea să joc un personaj din perioada Regelui Mihai, a micului Paris din Est", spune Ramona Bădescu.

"Am vorbit cu primarul Romei şi i-am spus că ar putea face un film în care personajul principal să fie o româncă care lucrează în Italia, care munceşte pentru italieni. Asta ar putea ajuta şi problema românilor din Italia. Italienii se uită la filme şi ar putea înţelege mai uşor cât de muncitori sunt românii. Am putea face o coproducţie între Italia şi România", a mai spus Ramona Bădescu.

Ramona Bădescu este actriţă şi prezentatoare tv. În Italia a jucat, printre altele, în serialele TV "La piovra 8", "Incantesimo 2", "I misteri di Cascina Vianello".

Ea este şi consilier pentru relaţia cu comunitatea română la Primăria din Roma.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici