Randi şi DJ Vania, prezentatori la MTV

Randi, membru al trupei Morandi, şi DJ Vania vor putea fi urmăriţi, marţi şi vineri, în rolul de prezentatori ai emisiunilor "Hitlist", respectiv "Dance Floor Chart".

239 afișări
Imaginea articolului Randi şi DJ Vania, prezentatori la MTV

Randi şi DJ Vania, prezentatori la MTV

Randi a acceptat propunerea de a fi prezentatorul topului "Hitlist", difuzat marţi, de la ora 21.00, la MTV. "Mă simt flatat că cei de la MTV mi-au propus să prezint «Hitlist Romania» şi sunt convins că o să fac faţă provocării", a mărturisit Randi.

La rândul său, DJ Vania se transformă, vineri, în VJ Vania, putând fi urmărit în emisiunea "Dance Floor Chart", difuzată de la ora 21.00, la MTV. "Mă bucur foarte mult că pot comenta muzica ce îmi place cel mai mult, cea de club", a declarat DJ Vania.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici