Randy Jackson, fratele cântăreţului Michael Jackson, internat de urgenţă

Randy Jackson, fratele cântăreţului Michael Jackson, a fost internat de urgenţă, marţi, într-o clinică din sudul Californiei, după ce artistul american s-a plâns de dureri în zona pieptului, informează accesshollywood.com.

68 afișări
Imaginea articolului Randy Jackson, fratele cântăreţului Michael Jackson, internat de urgenţă

Randy Jackson, fratele cântăreţului Michael Jackson, internat de urgenţă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Randy Jackson, în vârstă de 48 de ani, s-a plâns de dureri în zona pieptului, marţi, la prânz, fiind apoi transportat la Huntington Memorial Hospital din Pasadena, unde aşteaptă rezultatul investigaţiilor medicale efectuate, a declarat o sursă din anturajul familiei Jackson.

Aceeaşi sursă a declarat că medicii consideră că artistul a suferit un accident cardiac minor, însă această informaţie nu a fost confirmată.

Luni, Randy a mers la tribunal alături de ceilalţi membri ai familiei Jackson pentru a asista la procesul medicului Conrad Murray, acuzat de omucidere involuntară în cazul Michael Jackson.

Săptămâna trecută, Randy Jackson a fost unul dintre invitaţii emisiunii "Newsroom" difuzată de postul CNN, în cadrul căreia el a declarat că medicul Conrad Murray ar trebui să fie acuzat de omor calificat. El a adăugat, totodată, că mai multe persoane au fost implicate în uciderea fratelui său Michael.

Într-o serie de mesaje postate pe platforma de micro-blogging Twitter în ultimele săptămâni, Randy Jackson a ţinut să precizeze că a reuşit să oprească un concert-tribut neautorizat, care urma să fie organizat în memoria lui Michael Jackson la Roma, pe 25 iunie. El a adăugat cu această ocazie că a reuşit să-i convingă pe oficialii cimitirului Forest Lawn din Glendale să permită accesul fanilor în apropierea mormântului lui Michael Jackson în ziua în care se comemorează un an de la moartea acestuia.

Michael Jackson a încetat din viaţă pe 25 iunie 2009, în Los Angeles, la vârsta de 50 de ani, în urma unei supradoze de medicamente. Poliţia americană a calificat moartea sa drept "omucidere". La începutul acestui an, Conrad Murray, fostul medic personal al starului, a fost pus sub acuzaţie pentru omucidere.

"Randy" Jackson este muzician şi a făcut parte, ca şi mai celebrul său frate, Michael, din grupul The Jackson 5. El este al optulea dintre cei nouă fraţi Jackson, fiind cel mai tânăr dintre membrii de sex masculin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici