Rapperul Ja Rule pregăteşte un reality show despre viaţa sa

Rapperul Ja Rule, pe numele său adevărat Jeffrey Atkins, filmează pentru reality show-ul intitulat "Follow the Rules", care va oferi fanilor detalii despre viaţa sa de familie, precum şi din cariera sa muzicală, după eliberarea din închisoare.

127 afișări
Imaginea articolului Rapperul Ja Rule pregăteşte un reality show despre viaţa sa

Rapperul Ja Rule pregăteşte un reality show despre viaţa sa (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Va fi o şansă ca oamenii să mă vadă ca tată şi soţ. Vreau ca oamenii să cunoască şi acest aspect al vieţii mele", a spus rapperul pentru publicaţia The New York Post, potrivit contactmusic.com.

Reality show-ul despre viaţa rapperului, care anul trecut a fost eliberat din închisoare, unde a executat o pedeapsă pentru posesie de arme şi evaziune fiscală, va avea premiera în 2015.

Ja Rule se alătură astfel altor rapperi care au lansat programe similare, printre care T.I., Dmx, Ice-T şi Run-D.M.C., ce a găzduit reality show-ul "Run's House".

Rapperul Ja Rule s-a născut în Queens, New York, pe 29 februarie 1976. Şi-a început cariera ca rapper în 1994, împreună cu grupul Cash Money Click. El a devenit, în timp, mai mult decât un rapper, un artist hip-hop de talie mondială, un talentat compozitor de muzică, dar şi star de cinema. Cunoscut pentru hituri precum "Holla-Holla" şi "I'm real" (în duet cu Jennifer Lopez), Ja Rule a lansat şapte albume de studio şi a vândut peste 20 milioane de exemplare în întreaga lume.

De-a lungul carierei, a colaborat cu numeroşi artişti internaţionali: Ashanti, R. Kelly, Charlie Baltimore, Christina Milian, Mary J. Blige, Jennifer Lopez, Jay Z, Lil Wayne, Bobby Brown, 2Pac, Fat Jo, Jadakiss, Snoop Dogg, Faith Evans, XZibit, Juvenille, Justin Timberlake şi Nelly Furtado.

În paralel, Ja Rule a urmat o carieră cinematografică, jucând în producţii precum "Preţul unui vis/ Turn it up", "Viaţa de scenă/ Backstage", "Pe jumătate mort/ Half past Dead", "Back in the Day", "Cronicile lui Riddick: Furia întunecată/ The Chronicles of Riddick","Prietene, te-ai ars!/ The Cookout", "Don't Fade Away".

Ja Rule a fost răsplătit de-a lungul timpului pentru talentul său, fiind nominalizat la numeroase premii de prestigiu. În 2002, la Teen Choice Awards, a primit titlul de artistul anului, iar la GQ Man of the Year - premiul pentru cel mai bun artist solo. De asemenea, a primit numeroase nominalizări la American Music Awards, Soul Train Awards, Grammy Awards, NAACP Image Awards.

Ja Rule a concertat de mai multe ori în România în ultimii ani, cel mai recent în februarie anul acesta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici