Rapperul will.i.am povesteşte despre copilăria sa: În ghetou găseşti un magazin de alcool şi un motel

Rapperul will.i.am, vedetă a trupei Black Eyed Peas, a vorbit într-un interviu despre copilăria sa într-un cartier sărac din Los Angeles, când trebuia să plece de acasă de la 5.00 dimineaţa pentru a ajunge la şcoală, având în vecinătate un magazin de alcool şi un motel.

297 afișări
Imaginea articolului Rapperul will.i.am povesteşte despre copilăria sa: În ghetou găseşti un magazin de alcool şi un motel

Rapperul will.i.am (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cântăreţul a povestit că trebuia să iasă pe uşă la 5.00 în fiecare dimineaţă pentru a ajunge la şcoală, care se afla într-o zonă "mai bună" a oraşului californian. Aceasta însemna că nu avea mereu timp să ia micul dejun, relatează femalefirst.co.uk.

"Uneori ratam micul dejun şi, când te bazezi pe bonuri de masă şi tichete pentru prânz, nu e bine pentru un copil să sară peste micul dejun", a spus acesta.

El mai spune că înţelege de ce oamenilor dintr-un mediu sărac le este greu să-şi schimbe condiţia, dând vina pe influenţele "psihologice" pe care le au în jur.

"Este o întreagă familie de influenţe care dictează comportamentul. În ghetou, există un magazin de alcool, un loc în care să încasezi cecuri şi un motel. La nivel psihologic, aceasta te îndeamnă să încasezi un cec când îl obţii, să cumperi băutură şi să te îmbeţi şi să mergi acasă, de unde vei fi dat afară. Şi iată că ai şi unde să dormi", a explicat el.

"Dacă locuieşti într-un cartier bun, mergi acasă cu maşina şi acolo găseşti o bancă. Sunt magazine alimentare şi case mari, dar nu sunt moteluri. Psihologic, aceasta îşi spune să ai grijă de bani şi să cumperi lucruri bune pe care să le mănânci cu familia în casa voastră mare şi frumoasă. Deci e un sistem diferit", a mai spus will.i.am.

De altfel, el însuşi s-a mutat cu familia într-un cartier mai bun din Los Angeles, de îndată ce şi-a putut permite.

"I-am mutat pe mama, pe verii şi unchii mei şi pe bunica. I-am dus în Valley să fim aproape de rabini. Am avut de ales între împuşcăturile din maşini şi rabini şi am ales rabinii", a mai spus rapperul.

În vârstă de 37 de ani, William James Adams, Jr., cunoscut sub numele de scenă will.i.am, este membru al celebrei trupe de hip hop The Black Eyed Peas, având şi o bogată carieră solo ca muzician şi producător muzical.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici