Record Guinness: Cel mai înalt turn din piese Lego, construit în Ungaria

Un grup de elevi de la o şcoală din Ungaria a stabilit un nou record mondial, după ce a reuşit să construiască, duminică, cel mai înalt turn din piese Lego din lume.

359 afișări
Imaginea articolului Record Guinness: Cel mai înalt turn din piese Lego, construit în Ungaria

Record Guinness: Cel mai înalt turn din piese Lego, construit în Ungaria (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Structura are o înălţime de 36,5 metri şi a fost construită în faţa bazicilii Sf. Ştefan din Budapesta, potrivit theguardian.com.

Elevii maghiari au realizat întreaga structură, iar piesa finală a fost plasată în vârful turnului de primarul sectorului 5 din Budapesta.

Precedentul record aparţinea elevilor americani de la Dickinson High School, din statul Delaware, care au construit un turn din cărămizi Lego înalt de 34,43 metri, informează bbc.co.uk.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici