Record Guinness la înălţime: Concert susţinut de Kim Wilde şi Tony Hadley la 13.000 de metri

Două staruri ale muzicii pop din anii '80 - Kim Wilde şi Tony Hadley, fostul solist al trupei Spandau Ballet - au stabilit un record Guinness, duminică, atunci când au susţinut un concert acustic într-un avion al companiei British Airways, la altitudinea de 13.000 de metri.

225 afișări
Imaginea articolului Record Guinness la înălţime: Concert susţinut de Kim Wilde şi Tony Hadley la 13.000 de metri

Record Guinness la înălţime: Concert susţinut de Kim Wilde şi Tony Hadley la 13.000 de metri (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Acest concert inedit, la care au participat şi alte staruri din anii '80, precum grupurile Bananarama şi Go West, a depăşit astfel precedentul record stabilit de James Blunt, care susţinuse un spectacol la altitudinea de 12.825 de metri, potrivit contactmusic.com.

Pasagerii prezenţi la bordul aeronavei British Airways au stabilit la rândul lor, duminică, un alt record mondial, dansând împreună - la cea mai mare altitudine de până acum - pe ritmurile piesei "Harlem Shake".

Concertul de duminică a fost organizat în cadrul seriei anuale de evenimente organizate de fundaţia de caritate Comic Relief din Marea Britanie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici