Reese Witherspoon, lovită de o maşină în timp ce făcea jogging

Actriţa Reese Witherspoon a fost lovită de o maşină, miercuri, în timp ce făcea jogging în localitatea Santa Monica, lângă Los Angeles, iar în prezent se află la ea acasă şi se recuperează, potrivit purtătorului său de cuvânt.

656 afișări
Imaginea articolului Reese Witherspoon, lovită de o maşină în timp ce făcea jogging

Reese Witherspoon (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Actriţa nu a fost rănită grav şi se recuperează la ea acasă", a spus purtătorul de cuvânt al lui Witherspoon.

Acesta a refuzat să ofere alte detalii despre incident.

În vârstă de 35 de ani, Reese Witherspoon este câştigătoarea premiului Oscar în 2006, graţie rolului June Carter Cash din filmul "Walk the Line - Povestea lui Johnny Cash". În 2008, actriţa a jucat alături de Vince Vaughn în comedia "De Crăciun nu stăm acasă!" şi şi-a împrumutat vocea unuia dintre personajele din filmul de animaţie "Monsters vs. Aliens". Totodată, ea este cunoscută pentru rolul din seria "Blonda de la Drept". În prezent, actriţa lucrează la proiectele "Around the World in 80 Dates" şi "Bell Witch".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici