Regina Elisabeta, Prinţul de Wales, Ducele de Cambridge şi Prinţul George au pregătit budincă de Crăciun - FOTO

Familia regală britanică a adunat reprezentanţi din patru generaţii pentru a pregăti budinca de Crăciun la Palatul Buckingam pentru masa festivă tradiţională organizată de fundaţia patronată de Regină cu scopul de a-i ajuta pe militari şi pe urmaşii acestora.

2389 afișări
Imaginea articolului Regina Elisabeta, Prinţul de Wales, Ducele de Cambridge şi Prinţul George au pregătit budincă de Crăciun - FOTO

Familia regală britanică adună patru generaţii pentru a pregăti budincă de Crăciun

Patru generaţii din familia regală s-au întâlnit pentru a-şi arăta sprijinul faţă de Crăciunul organizat de The Royal British Legion, fundaţia patronată de Regina Marii Britanii.

Regina, Prinţul de Wales, Ducele de Cambridge şi Prinţul George au pregătit împreună budinca pentru Crăciunul Royal British Legion la Buckingham Palace, arată un mesaj publicat pe reţelele de socializare de Casa regală.

 

 

 

Mesajul este însoţit de imagini în care cei patru sunt alături de chef Alex Cavaliere de la Royal British Legion şi de alţi patru veterani, Colin Hughes, Liam Young, Lisa Evans şi Barbara Hurman.

Regina Elisabeth II patronează Royal British Legion, întâlnirea de Crăciun a organizaţiei de caritate fiind un eveniment tradiţional în finalul anului la Palatul Buckingham.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici