Renee Zellweger va debuta în regie, cu un film depre un comedian american

Actriţa Renee Zellweger va debuta în regie, cu un film inspirat de viaţa comedianului american Dov Davidoff, în care va juca şi ea, alături de Johnny Knoxville, care are rolul principal.

192 afișări
Imaginea articolului Renee Zellweger va debuta în regie, cu un film depre un comedian american

Renee Zellweger (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Acţiunea filmului "4 1/2 Minutes" va fi plasată pe scena newyorkeză de stand-up comedy, fiind inspirată din viaţa lui Dov Davidoff. Johnny Knoxville va interpreta un comedian cu o situaţie financiară dificilă care este nevoit să se angajaze ca bonă şi are grijă de un copil genial, potrivit nme.com.

Zellweger o va interpreta pe mama copilului şi va regiza pelicula, filmările fiind programate să înceapă în februarie anul viitor, potrivit Variety.

Scenariul filmului a fost scris de Anthony Tamakis, care va mai colabora, în calitate de regizor, cu Zellweger într-o nouă montare "The Hustler" pe Broadway. Cei doi lucrează împreună şi la serialul de televiziune "Cinn-amon Girl" care este inspirat din experienţele pe care le-a avut actriţa americană în drumul ei spre celebritate. Pe lângă rolul de coscenarist, Renee Zellweger este producătorul executiv al serialului, care va fi difuzat pe postul de televiziune american Lifetime. Actriţa a debutat şi în producţie, cu "Living Proof" (2008).

În vârstă de 43 de ani, Zellweger a apărut cel mai recent pe marele ecran în 2010 în "My Own Love Song", un road movie cu cântece de Bob Dylan pe coloana sonoră. Actriţa urmează să reia rolul titular într-un al treilea film din seria "Jurnalul lui Bridget Jones", în care a jucat alături de Colin Firth şi Hugh Grant în primele două pelicule din 2001 şi respectiv 2004.

Johnny Knoxville, în vârstă de 41 de ani, este cunoscut în special din reality show-ul MTV "Jackass", dar a jucat şi în film şi a apărut în mai multe producţii TV. El va mai fi prezent pe marele ecran în 2013 într-un nou film cu Arnold Schwarzenegger - "The Last Stand".

Zellweger nu este singurul actor de la Hollywood care are în prezent planuri să se lanseze în regie. La sfârşitul lunii august, presa a anunţat că Ryan Gosling va debuta regizoral cu o peliculă intitulată "How To Catch A Monster".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici