Reşedinţa Playboy, focar de infecţie! Zeci de invitaţi au fost infestaţi cu o bacterie care provoacă "boala legionarilor"

Reşedinţa Playboy este un adevărat focar de infecţie. Oficialii Casei de Sănătate din Los Angeles au deschis o anchetă, după ce câţiva zeci de invitaţi care au călcat pragul reşedinţei lui Hugh Hefner s-au îmbolnăvit acum două luni.

192 afișări
Imaginea articolului Reşedinţa Playboy, focar de infecţie! Zeci de invitaţi au fost infestaţi cu o bacterie care provoacă "boala legionarilor"

Reşedinţa Playboy, focar de infecţie! Zeci de invitaţi au fost infestaţi cu o bacterie care provoacă "boala legionarilor" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Se pare că aceştia au fost infestaţi cu o bacterie care provoacă "boala legionarilor", scrie The Huffington Post.

Potrivit medicilor, musafirii lui Hefner au luat parte la o strângere de fonduri organizată la Reşedinţa Playboy (Playboy Mansion) din Beverly Hills. Ei au profitat de ocazie şi au intrat şi în piscinele cu apă fierbinte din incinta grotelor pe care Playboy Mansion le are.

După ce au au participat la întrunire, invitaţii au început să se simtă rău, acuzând simptomele specifice bolii respiratorii: febră puternică, dureri de cap, ameţeală.

Aproape jumătate dintre cele 439 de persoane pe care oficialii din domeniul sănătăţii au reuşit să-i contacteze prin intermediul reţelelor de socializare s-au pricopsit cu "boala legionarului", însă au reuşit să scape între timp de bacterie.

Deşi invitaţii s-au tratat, autorităţile continuă investigaţia, pentru a preîntâmpina astfel de incidente pe viitor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici