Reuniunea trupei Pussycat Dolls a iscat controverse. De ce s-au simţit ofensaţi spectatorii emisiunii X-Factor. VIDEO

Fetele de la Pussycat Dolls au cântat împreună sâmbăta aceasta, în ediţia cu celebrităţi a emisiunii X-Factor, după ce trupa se destrămase în 2010. Telespectatorii au fost extrem de interesaţi de reprezentaţia-surpriză a cântăreţelor şi, mai ales, de costulmele de scenă alese de acestea, potrivit Foxnews.

1955 afișări
Imaginea articolului Reuniunea trupei Pussycat Dolls a iscat controverse. De ce s-au simţit ofensaţi spectatorii emisiunii X-Factor. VIDEO

Reuniunea trupei Pussycat Dolls a iscat controverse. De ce au fost ofensaţi spectatorii emisiunii X-Factor. VIDEO

Grupul compus din Nicole Scherzinger (41 de ani), Ashley Roberts  (38), Kimberly Wyatt (37), Carmit Bachar (45) şi Jessica Sutta (37) a atras critici aspre în legătură cu vestimentaţia aleasă.

 

Îmbrăcate în body-uri negre din piele, cele cinci au interpretat pe scenă câteva dintre hit-urile trupei , printre care şi cunoscutele „Don’t Cha” sau „Buttons”. În urma emisiunii au fost adresate 419 plângeri de la telespectatorii care au considerat că vestimentaţia fetelor era prea exagerată pentru un program TV urmărit şi de copii. Aceştia şi-au exprimat dezaprobarea pe Twitter, unde a curs o avalanşă de comentarii despre costumele „vulgare”, „nepotrivite”, despre care fetelor de la Pussycat Dolls ar trebui „să le fie ruşine”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#REACT 🚨 COMING SOON.

A post shared by PUSSYCAT DOLLS (@pussycatdolls) on

Nov 30, 2019 at 1:37pm PST

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici