Reuters: Charlie Countryman, jucat de Shia LaBeouf, găseşte iubirea în sălbatica Românie

Shia LaBeouf şi Evan Rachel Wood dau o nouă latură iubirii ca-n poveşti şi înlocuiesc castelele cu Bucureşti, capitala României, relatează Reuters de la festivalul Sundance, unde filmul "The Necessary Death of Charlie Countryman", turnat la Studiourile MediaPro din Buftea, a avut premiera mondială.

336 afișări
Imaginea articolului Reuters: Charlie Countryman, jucat de Shia LaBeouf, găseşte iubirea în sălbatica Românie

Shia LaBeouf (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Charlie (LaBeouf) este un american care se hotărăşte să călătorească la Bucureşti, unde se îndrăgosteşte de misterioasa Gabi (Evan Rachel Wood), pentru care ajunge să îşi rişte viaţa.

"Dragostea este mereu cel mai simplu răspuns, dar pentru unii oameni este cea mai grea realizare. Iubesc contrastele din lumea asta care este plină de violenţă şi ură. Cu toate acestea, deasupra tuturor relelor, există dragostea", a declarat Evan Rachel Wood pentru Reuters.

La rândul său, regizorul Fredrik Bond a mărturisit că a ales Bucureştiul deoarece căuta un loc care să nu fi fost foarte folosit în filme şi care să fie un mediu potrivit pentru complicata poveste dintre Gabi şi Charlie. "Charlie are de făcut o călătorie dură şi foarte romantică, aşa că am avut nevoie de un oraş cu personalitate", a spus Fredrik Bond.

Evan Rachel Wood, în vârstă de 25 de ani, a spus că momentul în care Charlie şi Gabi se văd pentru prima dată nu i-a fost străin, deoarece seamănă cu ceea ce a simţit când l-a cunoscut pe soţul ei, Jamie Bell, la Sundance, înainte să înceapă o relaţie cu el în 2005.

"Este o relaţie aproape karmică, de suflet pereche, când el se uită la ea şi se îndrăgosteşte pe loc. Nu i-a vorbit niciodată şi totuşi... asta chiar se întâmplă. Aşa mi-am cunoscut soţul", a adăugat Wood. "Ne-am îndrăgostit imediat, pentru că asta trebuia să fie, a fost soarta", a spus ea.

Pe de altă parte, Shia LaBeouf a spus că a fost atras de personajul lui Charlie în urmă cu trei ani. "Mi s-a părut o poveste onestă, originală. Avea acţiunea unui film cu Zsa Zsa Gabor şi în acelaşi timp simţeam că citesc (scenariul filmului - n.r.) «Absolventul» varianta violentă", a adăugat el.

Pentru rolul lui Gabi, o violoncelistă română pasională, Evan Rachel Wood a trebuit să înveţe să spună replici în limba română, cu accent perfect, fapt pentru care a apelat la un expert în dicţie. "Este foarte stresant pentru că vrei să faci o treabă bună şi am vrut să redau exact pronunţia, nu să exagerez", a spus Wood.

Mads Mikkelsen şi Til Schweiger joacă rolurile unor mafioţi români în film. Bond a spus că cele mai grele momente au fost cele în care s-au filmat scenele de acţiune, cu atât mai mult cu cât LaBeouf şi-a făcut singur cascadoriile.

"Shia vrea ca tot ce face să fie real, aşa că ia pumni pe bune... ceea ce e fantastic pentru că totul este foarte credibil. În acelaşi timp, nu poţi să exagerezi cu dublele, aşa că nivelul de concentrare trebuie să fie foarte mare pe platou", a mai spus regizorul.

Festivalul Internaţional de Film Sundance a început pe 17 ianuarie şi se va încheia pe 27 ianuarie.

"The Necessary Death of Charlie Countryman" va rula în februarie şi în competiţia Festivalului Internaţional de Film de la Berlin (7 - 17 februarie).

"The Necessary Death of Charlie Countryman" este o dramă romantică "pulp", ce prezintă povestea unui american care călătoreşte în Europa după moartea mamei sale şi se îndrăgosteşte de o tânără ce este căutată de un mafiot recunoscut pentru cruzimea sa.

Filmările pentru acest lungmetraj au avut loc vara trecută în Bucureşti şi în studiourile MediaPro din Buftea. Distribuţia este completată şi de actori români precum Ion Caramitru, Florin Piersic Jr., Gabriel Spahiu şi Corneliu Ulici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici