"Revelionul Live Revolution" din Piaţa Revoluţiei, o petrecere "Jos Pălăria" - VIDEO şi GALERIE FOTO

"Revelionul Live Revolution" din Piaţa Revoluţiei a fost o petrecere "Jos Pălăria", organizată de ProTV, ProFM şi MTV şi la care au urcat pe scenă artişti precum Andreea Banică, Jean de la Craiova, Nicola şi Inna.

1061 afișări
Imaginea articolului "Revelionul Live Revolution" din Piaţa Revoluţiei, o petrecere "Jos Pălăria" - VIDEO şi GALERIE FOTO

"Revelionul Live Revolution" din Piaţa Revoluţiei, o petrecere "Jos Pălăria" (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Mii de români au intrat în noul an la "Revelionul Live Revolution", organizat de Pro TV, Pro FM şi MTV în Piaţa Revoluţiei din Bucureşti.

"Revelionul Live Revolution" din Piaţa Revoluţiei a fost o petrecere "Jos Pălăria" la care au participat mii de persoane, care au primit cu urale anul care abia a început.

Românii au cântat şi au dansat în Piaţa Revoluţiei, în pofida ploii care a continuat să cadă, dar care a fost considerată "semn de belşug", transmite Pro TV.

Simplu, Voltaj şi Loredana, dar şi Jean de la Craiova, i-au încântat pe cei adunaţi la "Revelionul Live Revolution".

Potrivit site-ului Stirileprotv.ro, cu pălării, căciuli sau şepci, românii au intrat în noul an sărbătorind prin cântec în Piaţa Revoluţiei, la o petrecere cum n-a mai fost alta.

Video Stirileprotv.ro

Distracţia a început de la ora 17.00, când pe plasmele amplasate în Piaţa Revoluţiei, MTV a difuzat cele mai tari videoclipuri din ultimii 20 de ani. La ora 19.00, fanii lui Michael Jackson au urmărit câteva momente speciale, pregătite de dansatori profesionişti în memoria megastarului.

Responsabili pentru atmosfera incendiară din noaptea dintre ani au fost George Vintilă şi Claudiu Sara, în timp ce, în culise, VJ Oana a stat de vorbă cu invitaţii, aflând ce îşi doreşte fiecare pentru 2010.

Intrarea în noul an a fost însoţită de artificii şi de un spectacol de lumini.

Potrivit site-ului www.protv.ro, "Revelionul Live Revolution" din Piaţa Revoluţiei va fi transmis pe www.protv.ro pe 2 ianuarie, începând cu ora 09.15.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici