Revoluţionara Mihaela Rădulescu: Imagini inedite cu vedeta participând la evenimentele din decembrie '89 - FOTO

Mihaela Rădulescu a participat la Revoluţia din decembrie 1989, în urma căreia românii au răsturnat dictatura comunistă.

1563 afișări
Imaginea articolului Revoluţionara Mihaela Rădulescu: Imagini inedite cu vedeta participând la evenimentele din decembrie '89 - FOTO

Revoluţionara Mihaela Rădulescu: Imagini inedite cu vedeta participând la evenimentele din decembrie '89 - FOTO (Imagine: National Geographic)

Vedeta a apărut în ediţia de colecţie dedicată Revoluţiei din decembrie '89 realizată de National Geographic.

Mihaela Rădulescu a confirmat pentru ziarul ring că ea este blonda din fotografiile publicate de National Geographic.

Într-una din cele două poze, fosta realizatoare TV apare cu un pistol în mână, pe care susţine că nu l-a folosit: "Pistolul, căci bănuiesc că vă interesează cel mai mult, e un TT rusesc, pe care l-am primit «obligat-forţat» la intrarea în CC. Măcar eu aveam habar de utilizarea unei arme, făceam tir pe vremea aceea, la Poligonul Tunari. N-am tras nici un foc. Aşa cum l-am primit (adică încărcat), aşa l-am predat, aproape rugându-mă de unii să-mi ia arma", a declarat Mihaela Rădulescu pentru ziarul ring.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici