Rică Răducanu, în prosop de baie, la "Happy Hour"

Rapidistul Rică Răducanu a venit, luni, la emisiunea "Happy Hour", de la Pro TV, îmbrăcat într-un prosop de baie, pentru a-i arăta lui Cătălin Măruţă cât de bine se simte la Baia Publică "Griviţa" din Bucureşti, unde merge de patru ori pe săptămână.

53 afișări
Imaginea articolului Rică Răducanu, în prosop de baie, la "Happy Hour"

Rică Răducanu, în prosop de baie, la "Happy Hour"

De la vârsta de 4 ani, fostul sportiv merge de patru ori pe săptămână la Baia Publică "Griviţa" din Bucureşti. Astfel, ca să arate cât de bine se simte la piscină, Rică şi câţiva camarazi au venit la "Happy Hour" în cea mai relaxată ţinută: un prosop.

Măruţă a aflat de la Rică Răducanu că cei mai mulţi prieteni şi i-a făcut în atmosfera fierbinte de saună. Alături de aceştia, pune ţara la cale, dar se şi ferchezuieşte şi se relaxează cu un masaj. După cum a mărturisit chiar el la Pro TV, nu este deranjat de renumele băii, acela de loc principal de întâlnire pentru homosexualii din Bucureşti. Ba chiar recunoaşte că, în Spania, a ajuns la o baie destinată special celor cu orientare homosexuală.

La emisiunea de luni, Măruţă nu s-a lăsat mai prejos şi a intrat şi el în studio "costumat" în prosopul de baie aferent.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici