Ricky Martin, favorit la premiile Latin Grammy 2007

Cântăreţii Ricky Martin, Juan Luis Guerra şi Calle 13 au obţinut cele mai multe nominalizări la ediţia din 2007 a premiilor Latin Grammy, distincţii care se vor decerna pe 8 noiembrie, la Las Vegas, transmite Reuters.

1 afișare
Imaginea articolului Ricky Martin, favorit la premiile Latin Grammy 2007

Ricky Martin, favorit la premiile Latin Grammy 2007

Juan Luis Guerra, un veteran al muzicii latino cu apetit pentru inovaţie, a obţinut cinci nominalizări la cea de-a opta ediţie a premiilor Latin Grammy. Guerra a fost nominalizat, printre altele, pentru cel mai bun album al anului şi cel mai bun album merengue, pentru "La Llave de Mi Corazon", care îmbină stilul contemporan bachata cu merengue. Cântecul care a dat titlul albumului şi a fost lider în topul Hot Latin Songs realizat de Billboard, a fost nominalizat la trei categorii, printre care se numără "înregistrarea anului" şi "cel mai bun cântec al anului".

Portoricanul Ricky Martin şi duetul urban Calle 13 au obţinut fiecare câte patru nominalizări.

Martin a fost nominalizat la categoria "cel mai bun album al anului" pentru "MTV Unplugged", şi "înregistrarea anului", pentru single-ul "Tu Recuerdo."

Calle 13, câştigătorul de anul trecut la categoria "cel mai bun artist debutant", a fost nominalizat la categoria "albumul anului" pentru "Residente o Visitante".

Miguel Bose a fost nominalizat la trei categorii de premii, printre care se numără "cel mai bun album al anului", "Papito".

Trubadurul venezuelean Franco De Vita a obţinut şi el trei nominalizări, inclusiv pentru "cel mai bun cântec al anului", "Tengo", şi "cel mai bun album pop al unui artist", pentru "Mil Historias que Contar".

Ediţia din 2007 a premiilor Latin Grammy va avea loc pe 8 noiembrie, la Las Vegas, şi va fi difuzaă de Univision.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici