Ricky Martin va publica un volum de memorii

Ricky Martin a anunţat, joi, că volumul său de memorii intitulat "Me", ce va fi lansat pe 2 noiembrie, va relata eforturile sale depuse pentru a-şi face un nume în industria muzicală, drumul către celebritate, acceptarea propriei sexualităţi şi decizia de a deveni părinte.

41 afișări
Imaginea articolului Ricky Martin va publica un volum de memorii

Ricky Martin va publica un volum de memorii în luna noiembrie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Atât versiunea în limba engleză, cât şi cea în limba spaniolă a acestui volum, "Me", respectiv "Yo", vor fi lansate în Statele Unite ale Americii pe 2 noiembrie, la editura Celebra, o subdivizie a grupului Pinguin.

Ricky Martin, în vârstă de 38 de ani, a declarat că a scris acest volum de memorii după ce a făcut public, în luna martie a acestui an, faptul că este homosexual, punând astfel capăt speculaţiilor din presa internaţională. Cântăreţul a devenit tatăl unor băieţi gemeni, născuţi cu ajutorul unei mame surogat, în 2008. El nu a oferit presei nicio informaţie despre identitatea mamei sau locul în care s-au născut copiii.

"Scriind această carte, am retrăit experienţele care m-au făcut să fiu ceea ce sunt astăzi. A trebuit să fac din nou legătura dintre anumite informaţii pe care le ştersesem deja din mintea mea", a mărturisit cântăreţul.

Născut în 1971, la San Juan, capitala Porto Rico, Ricky Martin, pe numele său real Enrique Jose Martin Morales, şi-a început cariera solo în 1991, după o adolescenţă petrecută într-o trupă de băieţi latino, Menudo. Cântăreţul a vândut mai multe zeci de milioane de albume. Printre hiturile sale se numără "Maria (Un, dos, tres)", "Livin' la vida loca" şi "The cup of life/ La copa de la vida", imnul Cupei Mondiale de Fotbal din 1998.

Materialul discografic din 2006 al lui Ricky Martin, "MTV Unplugged", a fost lider în clasamentul Billboard "Top Latin Albums". Tot în 2006, el a primit titlul de persoana anului din partea Latin Recording Academy.

Ricky Martin cântă mai ales în limba spaniolă, fiind unul dintre puţinii artişti latino care şi-au construit o carieră de succes cântând şi în engleză.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici