Rihanna a avut prima întâlnire după doi ani. Partenerul vedetei a fost... o femeie - FOTO

Rihanna a spus mereu cât de apropiată este de prietenii ei. Dar vineri, când artista a petrecut o noapte în oraş alături de prietena ei cea mai bună, Melissa Forde, întâlnirea a părut una mult mai mult decât amicală.

1054 afișări
Imaginea articolului Rihanna a avut prima întâlnire după doi ani. Partenerul vedetei a fost... o femeie - FOTO

Rihanna a avut prima întâlnire după doi ani. Partenerul vedetei a fost... o femeie (Imagine: Hepta)

"Seara întâlnirii, iubita mea pentru noaptea asta e @mforde11", a scris Rihanna pe Twitter înainte de noaptea cu Melissa Forde, menţionând înainte că este prima ei întâlnire după doi ani. 

Cele două au luat cina la restaurantul Giorgio Baladi, din Santa Monica, pentru ca apoi să meargă în clubul de noapte Roxbury. Rihanna a purtat o rochie relativ simplă, albă, dar cu ciorapi care lăsau imaginaţia să zboare.

Mai târziu în noapte, Rihanna a adăugat pe Twitter un mesaj ce părea codat: "Frumuseţea e minunată, să fii ascultător e şi mai bine."

În 2011, despre Rihanna s-a scris că ar fi avut o relaţie cu fotomodelul Natasha Burton, după mărturisirile acesteia din urmă în propria carte. "Nu eram sigură dacă să o iau în serios, aşa că am făcut câte un pas pe rând. Am simţit imediat o legătură cu ea. Puteam să o ascult ore în şir, vorbeam despre media, muzică şi modă", a scris Natasha în cartea ei. 

Între timp, Cee Lo Green, care a concertat în turnee cu ea, a remarcat că Rihanna este urmărită de o comunitate mare de lesbiene. "Să fiu clar. Rihanna are o comunitate mare de lesbiene care vine să-i urmărească spectacolele. Asta pentru că face multe lucruri în spectacolele ei de genul fată cu fată. E foarte palpitant şi cu o mare încărcătură sexuală. Şi mie îmi place. Îmi plac femeile agresive cărora nu le este frică să-şi exprime sexualitatea. Pentru mine e incitant", a spus Cee Lo Green. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici