Rihanna, implicată într-un nou scandal sexual!

O tânără controversată de la Hollywood a aruncat bomba: "Am făcut sex cu Rihanna. Partida s-a întâmplat imediat şi mi-am dat seama că este o perversă". Aşa este descrisă excentrica Rihanna într-o carte scrisă de Tajah Burton.

136 afișări
Imaginea articolului Rihanna, implicată într-un nou scandal sexual!

Rihanna, implicată într-un nou scandal sexual! (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Aceasta şi-a povestit pe îndelete viaţa sa sexuală şi nu a omis episodul cheie, respectiv întâlnirea cu Rihanna. Mai mult, autoarea a descris cu lux de amănunte partida de sex cu vedeta.

În capitolul intitulat Vedeta Mea Pop (Rihanna), tânăra Tajah povesteşte cum s-a întâlnit cu artista şi cum de s-a ajuns la sex.

"Un prieten mi-a făcut cunoştinţă cu vedeta, nu ştiam dacă este atrasă de femei. Eu încă nu îmi revenisem după fosta relaţie, dar mi-a făcut bine să vorbesc cu ea", a scris tânăra.

Citeşte mai multe despre scandalul sexual în care este implicată Rihanna pe www.strileprotv.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici