Rihanna, mesaj obscen la ultima apariţie pe scenă. Vezi aici ce transmite cântăreaţa - FOTO

Rihanna a cântat ultima oară live la emisiunea X Factor din Marea Britanie, apărând într-o ţinută neconvenţională şi transmiţând un mesaj obscen.

3359 afișări
Imaginea articolului Rihanna, mesaj obscen la ultima apariţie pe scenă. Vezi aici ce transmite cântăreaţa - FOTO

Rihanna, mesaj obscen la ultima apariţie pe scenă. Vezi aici ce transmite cântăreaţa - FOTO (Imagine: Daily Mail)

Rihanna s-a îmbrăcat într-o uniformă, dorind să înfăţişeze o elevă indecentă, informează Daily Mail.

În afara uniformei şcolare, Rihanna a purtat un dress jerpelit, iar în picioare avea o pereche de adidaşi, pe care era inscripţionat un mesaj obscen. "F... off" apărea pe încălţările cântăreţei.

Rihanna continuă să surprindă audienţa, ea fiind criticată pentru ultimele sale apariţii.

"Ultimul său videoclip este o ruşine. Transmite mesajul că ea este un obiect care să fie posedat de bărbaţi, ceea ce este îngrijorător, având în vedere că vedem acelaşi lucru în cazurile reale de violenţă", a declarat un purtător de cuvânt al Centrului de Criză pentru Viol publicaţiei Daily Star.

Rihanna a interpretat în cadrul emisiunii X Factor din Marea Britanie piesa ultimului său videoclip, "We Found Love", care a ajuns pe primul loc în topurile muzicale din întreaga lume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici