Rihanna revine pe scenă la gala American Music Awards 2009

Rihanna va cânta la gala American Music Awards 2009 (AMA), pe 22 noiembrie, la Nokia Theatre din Los Angeles, aceasta fiind pentru prima dată când susţine o reprezentaţie în public de când a fost agresată de fostul ei iubit, rapperul Chris Brown, în februarie, informează accesshollywood.com.

45 afișări
Imaginea articolului Rihanna revine pe scenă la gala American Music Awards 2009

Rihanna revine pe scenă într-un recital la gala American Music Awards 2009 (Imagine: Mediafax Foto/AFP )

Aceasta este pentru a treia oară consecutiv când Rihanna este invitată să cânte pe scena AMA, cântăreaţa originară din Barbados interpretând piesa "Rehab" în timpul galei din 2008 şi "Umbrella" şi "Hate That I Love You", în duet cu Ne-Yo, în timpul galei din 2007.

Ea se alătură astfel unei liste impresionante de artişti care şi-au confirmat deja prezenţa pe scena galei AMA 2009, printre care se numără Kelly Clarkson, Carrie Underwood, Jay-Z, Alicia Keys, Jennifer Lopez, Black Eyed Peas şi Adam Lambert.

Totodată, pe 23 noiembrie va fi lansat în magazine cel mai recent material discografic al cântăreţei, intitulat "Rated R".

Rihanna şi-a lansat primul material discografic în 2005, iar primul ei single devenit No.1 a fost piesa "S.O.S.", la mai puţin de un an după lansarea albumului.

Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale: "Umbrella", "Take a Bow" şi "Disturbia".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici