Rihanna şi-a anulat un concert în Indonesia

Rihanna şi-a anulat un concert pe care trebuia să-l susţină, joi, la Jakarta, capitala Indonesiei, după ce, duminică, a lipsit de la gala premiilor Grammy, iar luni, şi-a amânat un concert în Malaysia, pe fondul unor speculaţii că artista a fost victima unui incident de violenţă domestică.

501 afișări
Imaginea articolului Rihanna şi-a anulat un concert în Indonesia

Rihanna şi-a anulat un concert în Indonesia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit BBC, organizatorul concertului Rihannei, compania Showmaster, a declarat că artista a decis să anuleze concertul "din cauza incidentului violent care îl implică pe prietenul Rihannei (cântăreţul Chris Brown, n.r.).

Este pentru a doua oară când Rihanna îşi anulează un concert programat să aibă loc la Jakarta. Anul trecut, în noiembrie, artista şi-a anulat concertul pentru că guvernul australian a emis un avertisment pentru cei care călătoreau în Indonesia, în urma execuţiei a trei bărbaţi condamnaţi pentru atacurile cu bombă din Bali, în 2002.

"Am vorbit cu Tony Goldring de la William Morris Agency (care se ocupă de managementul artistei, n.r.) şi acesta a spus că spectacolul a fost amânat din cauza unui caz de violenţă (domestică, n.r.) în care este implicat iubitul Rihannei", a declarat Troy Reza Warokka, promotorul concertului.

"Acesta (Goldring, n.r.) a vrut să reprogramăm, dar noi nu cred că vom lua în considerare această variantă, cel puţin nu anul acesta. Este a doua oară când anulează un concert. Fanii ei sunt traumatizaţi şi am cheltuit mulţi bani pe producţie şi materiale promoţionale", a mai adăugat promotorul.

Starul R&B Chris Brown a fost arestat şi pus sub acuzaţie pentru ameninţări cu moartea, după ce, duminică noapte, a atacat o femeie, a cărei identitate nu a fost făcută publică de poliţie, dar despre care presa americană scrie că ar fi iubita acestuia, cântăreaţa Rihanna. Acesta a fost eliberat după ce a plătit o cauţiune de 50.000 de dolari.

Rihanna, originară din Barbados, şi-a lansat albumul de debut în 2005, iar anul următor s-a situat pe prima poziţie în topuri, cu hitul "SOS". Au urmat alte trei hituri clasate pe prima poziţie în topurile de specialitate, "Umbrella", "Take a Bow" şi "Disturbia".

Citeşte şi:

Rihanna şi-a amânat un concert în Malaysia

Chris Brown ar fi ameninţat-o cu moartea pe Rihanna

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici