Rita Mureşan şi Costi Ioniţă, la ediţia de Paşte a "Dansez pentru tine"

Rita Mureşan, Costi Ioniţă şi Angela Rusu vor dansa pentru familii nevoiaşe, în prima zi de Paşte, la Pro TV, într-o ediţie specială a emisiunii "Dansez pentru tine", informează postul de televiziune.

1818 afișări
Imaginea articolului Rita Mureşan şi Costi Ioniţă, la ediţia de Paşte a "Dansez pentru tine"

Rita Mureşan, Costi Ioniţă şi Angela Rusu, la ediţia de Paşte a "Dansez pentru tine"

Rita Mureşan va face pereche cu Ionuţ Pavăl, fostul partener al Danei Rogoz şi al Deliei Matache din sezoanele trecute ale emisiunii, cântăreaţa de muzică populară Angela Rusu va dansa cu Cornel Ogrean, care a dansat cu Andra şi cu Elena Gheorghe în alte ediţii, iar Costi Ioniţă va dansa alături de bulgăroaica Andreea Teodorova.

Cele trei perechi se vor întrece în paşi de dans şi în spectacol pentru a câştiga cât mai multe voturi din partea telespectatorilor Pro TV, care vor putea trimite sms-uri pe tot parcursul emisiunii pentru a-şi ajuta favoriţii. Premiul pe care îl va câştiga fiecare pereche va fi donat unor persoane cu probleme, pentru care sărbătorile nu sunt altceva decât o altă strângere de inimă.

Campionul K1 Cătălin Moroşanu va dansa la "Dansez pentru tine" pentru a ajuta pe cineva cu probleme, iar campionul Marius Urzică o va avea alături, într-un moment de dans în platoul emisiunii, chiar pe iubita sa.

De asemenea, Mihai Petre va lăsă la o parte statutul de jurat al emisiunii şi va dasa alături de soţia sa Elwira pe muzică hip-hop.

Totodată, câteva dintre perechile din ediţiile trecute ale "Dansez pentru tine" vor reveni în ring cu momentele lor de glorie. Astfel, Marius Nedelcu şi Alexandra Seleş vor face din nou dansul "Stan şi Bran", în timp ce Pavel Bartoş o va avea din nou alături în paşi de dans pe Luciana Muntean. Totodată, Giulia şi Andrei Ştefan vor demonstra că pot şi acum să facă un dans de nota 10, iar Larisa Pleşca şi Denis Bolborea, foştii concurenţi care s-au îndrăgostit în timpul emisiunii, vor reveni în ring cu un Bollywood plin de culoare. Mihai Sturzu şi Florin Grozea de la Hi-Q vor demonstra că şi ei iubesc spectacolul şi vor pregăti un moment special de dans, pe care l-au denumit "Felicitare de Paşti".

Tot în ediţia specială de Paşti a emisiunii "Dansez pentru tine", o trupă de dans irlandez şi o trupă de dans ţigănesc vor cotropi platoul emisiunii cu poveşti spectaculoase în paşi de dans, iar coregrafii Edi Stancu şi Bursucu' pregătesc şi ei un moment special, cu o coregrafie inedită.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici