Robbie Williams, diagnosticat cu toxiinfecţie alimentară

Robbie Williams a fost diagnosticat cu toxiinfecţie alimentară la sfârşitul săptămânii trecute, iar trupa Take That a fost nevoită din acest motiv să îşi anuleze concertul pe care urma să îl susţină, sâmbătă, pe Parken Stadium din Copenhaga.

177 afișări
Imaginea articolului Robbie Williams, diagnosticat cu toxiinfecţie alimentară

Robbie Williams are toxiinfecţie alimentară (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cântăreţul în vârstă de 37 de ani a postat pe blogul său un mesaj şi o fotografie care îl înfăţişează pe un pat de spital, informează femalefirst.co.uk.

"Vă mulţumesc pentru mesaje şi pentru dragostea voastră. Încă nu m-am vindecat complet, dar mă simt deja mai bine. Însă mă simt îngrozitor pentru că i-am dezamăgit pe fani. Îmi pare atât de rău. Aici (în fotografie, n.r.) sunt eu şi punga mea de perfuzie", a scris Robbie Williams în acel mesaj.

Robbie Williams a fost diagnosticat cu toxiinfecţie alimentară după ce a mâncat un "homar periculos" şi a avut nevoie de perfuzii, deoarece a suferit de deshidratare.

"Nu a fost deloc ceva frumos. Totul i s-a tras de la un homar periculos pe care l-a mâncat la hotel. Jason şi Mark au vrut să susţină acel concert fără el, pentru a nu-i dezamăgi pe fani. Însă a existat o clauză în contractul de asigurare care i-a oprit", a declarat o sursă.

Grupul Take That, care urmează să susţină luni seară un concert la Amsterdam, a emis un comunicat în care afirmă că decizia de anulare a concertului din Copenhaga "a fost una oribilă", însă artiştii au considerat că ar fi greşit să apară pe scenă fără unul dintre componenţii grupului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici