Robbie Williams îşi vinde proprietatea din Anglia pe care o cumpărase pentru detectarea de OZN-uri

Robbie Williams îşi vinde proprietatea din Anglia aflată într-o zonă renumită pentru prezenţa cercurilor din lanuri despre care se spune că ar fi mesaje lăsate de extratereştri, artistul britanic fiind cunoscut pentru interesul faţă de acest fenomen, potrivit dailymail.co.uk.

27 afișări
Imaginea articolului Robbie Williams îşi vinde proprietatea din Anglia pe care o cumpărase pentru detectarea de OZN-uri

Robbie Williams îşi vinde proprietatea din Anglia pe care o cumpărase pentru detectarea de OZN-uri (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Robbie Williams a achiziţionat, anul trecut, Compton Bassett House, din comitatul Wiltshire, cu suma de 8,1 milioane de lire sterline, preţul de vânzare al domeniului fiind în prezent redus cu 600.000 de lire sterline.

Achiziţia ar fi fost motivată de faptul că în zona respectivă erau raportate faimoasele cercuri din lanuri, fiind binecunoscute fascinaţia artistului pentru formele de viaţă extraterestre şi încercările sale de a detecta OZN-uri.

Cu toate acestea, cântăreţul a scos la vânzare domeniul, dotat cu un hambar pentru un avion, la un preţ de 7,5 milioane de lire sterline, plănuind să locuiască permanent la reşedinţa pe care o are împreună cu logodnica sa, modelul şi actriţa Ayda Field, la Los Angeles.

"A cumpărat casa pentru a fi aproape de incidentele legate de cercurile din lanuri, crezând că este vreo chestie spirituală, dar, probabil, şi-a dat seama că este vorba doar de o ceată de băieţi care se plimbă noaptea pe câmp", a declarat Danny Adams, proprietarul hanului White Horse din satul Compton Bassett. "Să fiu sincer, nici nu era prea implicat în viaţa satului. Nu venea niciodată la bar, dar îl mai vedeam plimbându-şi câinii din când în când", a adăugat acesta.

Localnicii spun că Robbie Wiliams nu a mai fost văzut la Compton Basset, un sat cu circa 250 de locuitori, de săptămâni întregi. "Pentru noi nu-i nicio diferenţă, n-ar fi observat nimeni că a plecat", a spus un sătean.

Conacul vedetei pop, aflat pe una din cele mai mari proprietăţi private din Wiltshire, are opt băi, o bibliotecă, un complex luxos de relaxare, două apartamente, un pavilion, un teren de tenis şi este înconjurat de un parc de circa 28 de hectare. La subsolul casei se află o piscină decorată cu coloane greceşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici