Robbie Williams plănuieşte relansarea sa în muzică alături de Kylie Minogue - VIDEO

Fostul membru al trupei Take That, cântăreţul britanic Robbie Williams, doreşte să înregistreze un nou duet cu cântăreaţa australiană Kylie Minogue pentru o melodie de pe albumul său de revenire, potrivit The Sun, în prezent, cei doi artişi pop având contracte cu aceeaşi casă de discuri, Sony Music.

361 afișări
Imaginea articolului Robbie Williams plănuieşte relansarea sa în muzică alături de Kylie Minogue -  VIDEO

Robbie Williams plănuieşte relansarea sa în muzică alături de Kylie Minogue (Imagine: Octav Ganea/ Arhiva Mediafax Foto)

"Robbie va recrea magia muzicii pop", a declarat o sursă pentru The Sun. "Înţelegerea lui cu Sony dovedeşte că are intenţii mari pentru a reveni şi faptul că va coopta pe cineva atât de faimos pe cât este Kylie pe albumul său confirmă acest lucru. Este un pas important şi pentru Kylie întrucât şi ea doreşte să îşi revitalizeze cariera muzicală... Robbie şi Kylie sunt prieteni buni, Kids fiind un mare succes al celor doi în trecut. De aceea, Robbie a fost de părere că este timpul să facă din nou echipă."

Robbie a mai înregistrat duete cu Nicole Kidman, Kelly Clarkson, Lily Allen, Tom Jones şi Michael Buble, în timp ce Kylie a colaborat cu conaţionalii săi din Australia Nick Cave, Jason Donovan, sora sa Dannii şi cu spaniolul Enrique Iglesias, printre alţii, precizează contactmusic.com.

Robbie Williams, în vârstă de 42 de ani, s-a bucurat de un succes uriaş după ce a părăsit grupul Take That, lansând o serie de albume şi de single-uri precum "Angels" şi "Millennium" şi semnând un contract cu casa EMI în 2002, în valoare de mai multe zeci de milioane de dolari. Însă, în momentul în care albumul său "Rudebox" a fost lansat în 2006 - urmat de "Reality Killed the Video Star" în 2009 -, Robbie Williams era considerat o prezenţă tot mai ştearsă în peisajul muzicii pop britanice şi eşuase în încercarea sa de a se impune pe piaţa muzicală americană.

În 2010, Robbie Williams s-a reunit cu foştii lui colegi din grupul Take That, alături de care a înregistrat albumul de mare succes "Progress", promovat printr-un turneu extrem de profitabil în 2011. Cântăreţul spune că această experienţă l-a ajutat să îşi recapete încrederea în propriile forţe, convingându-l de faptul că încă mai poate să aibă succes susţinând concerte pe stadioane mari, în calitate de artist solo.

Artistul britanic şi-a lansat cel de-al şaptelea album de studio, "Under the Radar Volume 1", la începutul lunii decembrie 2014.

Robbie Williams a susţinut în premieră un concert în România, anul trecut, pe 17 iulie, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.

Pe de altă parte, Kylie Minogue şi-a început cariera ca actriţă cu un rol în serialul australian "Neighbours". După succesul primelor două single-uri, "Locomotion" - care a ocupat primul loc în topul australian timp de şapte săptămâni - şi "I Should Be So Lucky", Kylie a ales să se concentreze exclusiv asupra muzicii. Hituri precum "Where the Wild Roses Grow", în duet cu Nick Cave, "Spinning Around", "Kids", în duet cu Robbie Williams, "On a Night Like This", "Can't Get You Out of My Head", "In Your Eyes", "Love At First Sight", "Come Into My World", "Slow" şi "I Believe in You" i-au adus lui Kylie vânzări de peste 60 de milioane de albume în întreaga lume şi numeroase premii. Artista a concertat la Bucureşti, în 2008, în cadrul turneului KYLIEX2008.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici