Robbie Williams se va căsători în acest weekend

Cântăreţul britanic Robbie Williams se va căsători cu iubita lui, actriţa americană Ayda Field, în cadrul unei ceremonii private, ce va avea loc, sâmbătă, pe insula Santa Catalina, aflată în apropiere de Los Angeles, informează tabloidul britanic The Sun, citat de contactmusic.com.

17 afișări
Imaginea articolului Robbie Williams se va căsători în acest weekend

Robbie Williams se va căsători în acest weekend (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Robbie Williams şi Ayda Field au o relaţie din 2007. Potrivit presei britanice, cântăreţul a cerut-o în căsătorie pe logodnica sa în perioada Crăciunului trecut.

Robbie Williams, în vârstă de 36 de ani, nu a vorbit în public despre planurile sale de căsătorie, însă tabloidul The Sun susţine că starul britanic se va căsători cu Ayda Field, sâmbătă, pe insula Santa Catalina, situată la o distanţă de 35 de kilometri în largul coastei californiene.

Potrivit tabloidului The Sun, doar membrii celor două familii şi câţiva prieteni apropiaţi au fost invitaţi la această ceremonie, iar invitaţii au fost instruiţi să se reunească într-un mic port de pe coasta californiană, de unde vor fi preluaţi de o ambarcaţiune care îi va conduce la o destinaţie secretă.

Nu este pentru prima oară când presa britanică a anunţat "data secretă" a căsătoriei lui Robbie Williams. Cotidianul Daily Star a publicat la începutul acestui an un articol în care se afirma că starul britanic se va căsători cu Ayda Field pe 14 februarie, de Sfântul Valentin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici